Extra

 • Sport Betting Information

 • Bookmark and Share

  Stort spelutbud på internet via webbplatsen William Hill

  Via William Hill online kan spelare ta del av diverse spel såsom fotboll samt hästkapplöpning. De äger ett rejäl spelutbud fullproppad med diverse sporter som spelare runt om i världen kan förse sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras brand började expandera allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

  Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer populära, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning genom nätet, ihop med samma service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flera populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är också exklusiva genom att de erbjuder sina matcher ihop med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls som kapplöpningsbanor.

  Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare också poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom relevanta artiklar om deras diverse tillgängliga sporter med speltips samt podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

  <h4>Kom igång och spela hos William Hill</h4>

  För att börja spela hos William Hill och få del av den underhållning som gör den till en av de mest uppskattade spelsajter online, ska man inleda med att registrera sig på deras webbplats. Att skapa ett konto är enkelt och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank och kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbsida.

  När registreringen är färdig samt blivit godkänd, kan man som nybliven spelkund genomföra sin första insättning och kom igång och spela det spel man föredrar. En insättning är enkelt att genomföra och man kan använda sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill ger sina spelare chansen att spela för endast 10p, vilket motsvarar omkring 1 sek och upp till högst £2,000.

  Hos William Hill kan spelare spela på t.ex. vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel samt halvtidsresultat, mängd mål, gula och röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora alternativt vinna en match. Det gäller för de mesta sporter som William Hill har tillgängligt för sina spelare.

  <h4><h4>William Hills bonusar och erbjudanden</h4></h4>

  Hos William Hill kan spelare få chansen att kamma hem rejäla vinster, i synnerhet med de sport betting kampanjer som erbjuds.
  En av dessa kampanjer gäller hästkapplöpningar i både Irland samt Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man försäkrad att få de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en bonus som har ett värde på £20 till £400, vid spel såsom skicklighetsspel eller i deras bingo och poker avdelningar.

  Behöver du assistans eller vill läsa mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det endast att kontakta deras kundservice eller läsa online på deras spelsajt. Man kan kontakta deras kundtjänst genom antingen chatt, telefon eller live-chatt, dagligen. Undantagen att få hjälp eller ytterligare upplysning om William Hill, kan man också placera spel alternativt få ytterligare information om de diverse spelalternativ och sporter som finns tillgängliga. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudanden och nöje.